Home / Forum / Návrhy / možnost zobrazit pouze vybraný sloupec v sekci žeb

možnost zobrazit pouze vybraný sloupec v sekci žebříčku

Plánujeme přátelský turnaj pro školní děti během léta. Možná otevřený turnaj ve stylu švýcarského s 5 koly. Začal jsem zkoumat nástroje a toto je nejlepší, co jsem dosud našel. Jednoduché, přátelské a všechny základní funkce, které jsem hledal.

Plánoval jsem zobrazit tuto sekci žebříčku na velkém projektoru, aby všichni věděli aktuální postavení.

Jediná poznámka, kterou mám, je, že nechci ukazovat všechny tyto sloupce veřejnosti, takže pokud byste mohli přidat možnost ovládat, které sloupce se zobrazují, byla by to obrovská hodnota. Děkuji předem.

Zobrazit originál (IT)
Upraveno 29/04/2026 17:52

Hi @Dinesh

Děkuji za zpětnou vazbu, je to skvělý nápad pro školní turnaje, kde je klíčová jednoduchost.

Přestože konkrétní funkce skrýt/zobrazit jednotlivé sloupce zatím není implementována (přidal jsem ji do svého „to-do“ seznamu!), mám řešení, které by mohlo fungovat perfektně pro váš projektor:

„Public“ přepínač:

Když vytváříte turnaj, ujistěte se, že přepnete přepínač „Public“ na ON.

Projekce: Tím vznikne čistý veřejný odkaz, který je ideální pro zobrazení na velké obrazovce.

Dílení: Tento odkaz můžete sdílet přes WhatsApp, e‑mail nebo QR kód, aby rodiče a děti mohli sledovat žebříčky a párování v reálném čase na svých telefonech.

Integrace s Chess-Results:

Pokud chcete zážitek pro děti ještě více zaujmout, můžete také vybrat možnost „Publish to Chess-Results“. Tím se váš turnaj synchronizuje s oficiálním portálem Chess-Results a vaše školní akce bude vypadat a působit jako oficiální FIDE turnaj!

Dejte mi vědět, jestli vám toto pomůže pro vaši letní událost!

Stefano

Přihlásit se pro účast v diskusi
Tento web používá technické a analytické soubory cookie pro zlepšení zážitku.