Home / Forum / Návrhy / Týmové turnaje

Týmové turnaje

Ahoj, máš záměr implementovat správu týmových turnajů?

Voir l'original (IT)

Ahoj @Claudio 

ano. Doufám, že jsem to zvládl do 10. dubna. Pracuji na tom už nějakou dobu, ale ještě není tak použitelné, jak bych si přál!

Už jsi platformu vyzkoušel? Jak ti připadala? Návrhy a zpětná vazba jsou vítány.

S.

Modifié le 01/04/2026 17:05

Ano, vyzkoušel jsem to, musím říct, že jsi udělal skvělou práci, a pokud jsem správně pochopil, v necelém okamžiku! A komentář „nepříliš užitečné podle mého názoru“ hovoří dlouho, zní to jako od mě! Doufám, že to vyzkážu lépe a dám ti nějakou smysluplnější zpětnou vazbu. Udělal jsem testový turnaj a trpěl nedostatkem možnosti upravit turnaj po jeho zahájení... už se mi stalo například, že musel přidat kolo do již zahájeného turnaje, a ne mít tuto a další možnost může být omezující. Skutečnost je taková, že během turnaje se mohou vyskytnout tolik výjimek, že je třeba je zvládnout okamžitě (zatímco všichni čekají na další kolo), že není snadné je všechny předvídat. Děkuji za práci, kterou děláš! Doufám, že brzy znovu uslyšíme.

Claudio.

Modifié le 01/04/2026 21:15

Děkuji, Claudio! Dám ti vědět o novinkách

@Claudio implementoval jsem funkci pro přidání kol do probíhajícího turnaje:

Dejte mi vědět, jestli to bylo to, co jste měl na mysli, a pokud máte další požadavky (váš feedback byl skvělý). Teď se vracím k týmovému turnaji, o kterém vám poskytuji několik předběžných informací:

Gratuluji! Určitě to vyzkouším. A až implementuješ týmový turnaj „jak se ti líbí :)“, vyzkoušíme ho na místě v našem klubu. Ještě jednou díky!

@Claudio do jakého kruhu patříš?

stefanoloberti a écrit:
@Claudio do jakého kruhu patříš?...

Jsme v Turíně, z Libereho turnéového střediska Borgu (LTB pro přátele)!

@Claudio my z Alessandrie. Byli jsme v CUSPO Politechnikum, kde jsme pořádali turnaj v březnu (organizovaný vámi).

@Claudio šťastné Velikonoce! Otevřel jsem beta verzi turnaje na týmy: https://my.chesspairings.org/torneo_squadre.php s bannerem, který uživatele upozorňuje, že zatím byla testována jen málo partií:

Beta režim — Turnaje na týmy jsou stále v beta fázi a byly otestovány jen několika partiemi. Některé funkce se mohou nechat správně fungovat. Doporučujeme vytvořit testovací turnaje a nahlásit případné chyby – okamžitě je vyřešíme! Nahlásit problém

@Claudio již jsi více používal software?

Se connecter pour participer à la discussion
Ce site utilise des cookies techniques et analytiques pour améliorer votre expérience.